0183-581578 info@physiofit.nl

Kom in jouw vorm met Shape Up

In vorm komen en zijn, dat is wat we allemaal graag willen. Voor iedereen is die vorm anders. De één wil presteren tijdens een sportwedstrijd, de ander wil zich in het dagelijks leven fitter voelen en weer een ander zoekt naar letterlijk de ‘vorm’ waarin hij of zij zich het meest prettig voelt. Het PhysioFit Shape Up persoonlijke programma helpt je om in tien weken tijd te bouwen aan de door jouw gewenste vorm.

Training, begeleiding en voeding

Tijdens het programma maken we je vorm meetbaar door een fitheidstest vooraf te houden en bekijken met een eindtest aan het einde van de tien weekse cyclus je voortgang. Met een uitgebalanceerd persoonlijk voedings- en trainingsschema zorgen we dat jij in vorm kunt komen in de tussentijd! Door je persoonlijke begeleiding te bieden op het gebied van voeding en beweging, houden we je scherp en gemotiveerd.

Het programma

  • Tien weekse persoonlijke cursus
  • Intake voeding en sporttest
  • Voedingsadvies en een trainingsschema om jouw vorm te bereiken
  • Wekelijkse consulten, adviezen en begeleiding
  • Onbeperkt sporten in de trainingszaal
  • Eindconsult en evaluatie + tips om de goede gewoonten door te zetten!

De kosten voor het complete Shape Up pakket bedragen € 275,- en worden door veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering tot € 200,- vergoed!

Voor deelname of meer informatie neem dan contact met ons op:  0183-581578 of per email info@physiofit.nl

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.

Met Shape Up kan iedereen in de gewenste vorm komen!

Jaline van Middelkoop

Gewichtsconsulente