0183-581578 info@physiofit.nl

Tarieven therapie

Tarievenlijst fysiotherapie 2024

Als u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar PhysioFit een contract mee heeft afgesloten dan is de prijs zoals in het contract is opgenomen.

Heeft u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie dan krijgt u een particuliere nota (via Infomedics) voor de verrichting volgens de tarievenlijst die hieronder vermeld staat. Heeft u wel een aanvullende verzekering voor fysiotherapie, maar bij een zorgverzekeraar waar onze praktijk geen contract mee heeft, dan krijgt u eveneens een particuliere nota (via Infomedics) voor de verrichtingen volgens de tarievenlijst die hieronder vermeld staat. Deze nota dient u rechtstreeks conform onze betalingsvoorwaarden te voldoen. Deze rekening dient u vervolgens zelf bij uw zorgverzekeraar te declareren, u krijgt deze dan, afhankelijk van uw verzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Chronische machtiging: vanaf de 20e behandeling worden de behandelingen dan ook vergoed. De eerste 20 behandelingen komen op rekening van uw aanvullende verzekering. U als patiënt bent ten allen tijde verantwoordelijk voor de wijze waarop u verzekerd bent. Rekeningen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden, moeten conform onze betalingsvoorwaarden door u worden voldaan.

Reguliere behandeling fysiotherapie € 41,75
Reguliere behandeling manuele therapie € 52,50
Screening € 15,00
Aan huis toeslag € 18,00

 

Voor 2024 heeft PhysioFit geen contract afgesloten met de volgende zorgverzekeraars:

Zorg en Zekerheid

ENO

Salland 

 

Wachttijden

We streven ernaar om de eerste behandeling binnen 3 werkdagen te maken.

 

Let op! Mocht u om, welke reden dan ook, verhinderd zijn een reeds gemaakte afspraak na te komen, dan dient u deze afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen. Mocht u een afspraak hebben op een maandag of een dag volgend op een erkende feestdag spreek dan op die zon- of feestdag het antwoordapparaat van PhysioFit in of stuur een mail naar info@physiofit.nl. Doet u dit niet dan zijn wij genoodzaakt de volledige kosten van de afspraak in rekening te brengen.

Physiotraining Hiervoor gelden de tarieven van de fitness abonnementen.

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.