0183-581578 info@physiofit.nl

Massage

Sport- en ontspanningsmassage
De sportmassage is een intensieve massage. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de spieren en voert de afvalstoffen af die u hebt opgebouwd met intensief sporten en/of werken. Het doel is een sneller herstel en afname van de spierspanning.

De massage zorgt ervoor dat u na afloop weer ontspannen en soepel uw herstelproces, trainingen of werkzaamheden kunt voortzetten.

De ontspanningsmassage is een rustige vorm van massage, eventueel gebruik makend van drukpunten. Met een milde vorm van strijkingen, knedingen en drukpuntstimulatie worden de spieren aangezet tot een betere doorbloeding. Met name de spieren die door alledaagse handelingen in gespannen toestand zijn geraakt en moeite hebben zichzelf weer te ontspannen, komen hiervoor in aanmerking. Tijdens de massage ontstaat een rustig, ontspannend en tevreden gevoel, zodat u zich weer helemaal opgeladen voelt.

Kosten
30 minuten massage € 27,00
60 minuten massage € 48,00
10 behandelingenkaart 30 minuten € 250,00
10 behandelingenkaart 60 minuten € 455,00

Algemene voorwaarden:
Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Alle bedragen zijn inclusief 21 % BTW en worden direct contant, of per PIN, afgerekend.
Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Mocht u een afspraak hebben op een maandag of een dag volgend op een erkende feestdag spreek dan op die zon- of feestdag het antwoordapparaat van PhysioFit in of stuur een mail naar info@physiofit.nl. Doet u dit niet dan zijn wij genoodzaakt de volledige kosten van de afspraak in rekening te brengen.

 

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.