0183-581578 info@physiofit.nl

Fitness

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Dat kan je bereiken door onder andere cardio- en krachttraining. Met cardio- en krachttraining  verbeter je naast uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid, spierkracht en coördinatie. Over het algemeen is fitness erop gericht het lichaam te belasten, waardoor de belastbaarheid vergroot wordt. Hierdoor is het lichaam beter in staat om de dagelijkse activiteiten te verwerken.

Elke klant heeft een doel voor ogen om te starten met fitness. Daarom starten we altijd met een Beweegadvies. Tijdens het beweegadvies bepalen we je fitheidsniveau en brengen we je persoonlijke doelstellingen in kaart.

Een tien-wekelijkse test zorgt dat je altijd veilig en effectief traint. Behaal elke week het berekende aantal punten uit je programma en gegarandeerd dat je fitheid een niveau omhoog gaat. Hierdoor zit je lekker in je vel en ga je  energieker door het leven. De altijd aanwezige instructeurs adviseren en stimuleren je tijdens je training.

 

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.