0183-581578 info@physiofit.nl

Spinning®

Spinning® is staand en zittend fietsen op een speciale hometrainer waarbij je op de maat van de muziek en lichteffecten gaat fietsen onder leiding van een instructeur. Tijdens de training wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. Omdat er veel verschillende ritmes in een spinningles gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een groot trainingseffect op hart, longen en beenspieren. Daarnaast is het een ideale vorm van beweging voor vetverbranding.

De weerstand kan per individu verschillend worden afgesteld. Jij bepaalt zelf de zwaarte van de training, eventueel met gebruik van een hartslagmeter. Iedereen kan meedoen aan spinning®, verschillende niveaus kunnen naast elkaar aan de training deelnemen. Spinning® is een teamsport die je individueel beleeft.

Aanmelden spinningles voor PhysioFit klanten
Voor de spinninglessen kun je wekelijks online aanmelden. De eerste keer moet je een account aanmaken die je daarna kunt blijven gebruiken. Wanneer je na aanmelding toch niet kunt ben je verplicht je weer af te melden. Wanneer je 2x zonder afmelding niet komt opdagen kun je niet meer vooraf aanmelden. Afmelden dient minimaal 2 uur voor aanvang te gebeuren zodat je plaats nog door een ander kan worden ingenomen.

Lestijden

dinsdag
19.00 – 20.00 uur
20.00 – 21.00 uur

woensdag
19.00 – 20.00 uur

donderdag
19.00 – 20.00 uur
20.00- 21.00 uur

zaterdag
8.30 – 9.30 uur

Spinning

Reserveer een Spinning les