0183-581578 info@physiofit.nl

Mulligan concept

Therapie volgens Mulligan is een behandelwijze, die door de Nieuw-Zeelandse manueeltherapeut Brian Mulligan werd ontwikkeld rond 1990 en die een waardevolle aanvulling blijkt te zijn op de gangbare manueel therapeutische behandeling. De therapie volgens Mulligan gaat uit van “standsproblemen” of “sporingsproblemen”, in gewrichten die klachten geven tijdens bewegen.

Door de juiste beweging weer in te slijpen met behulp van duw-, trek- of schuiftechnieken, al dan niet ondersteund door een tractieband, kan het gewricht zijn natuurlijke beweging terug krijgen. Doordat de behandeling 100 % pijnvrij is wordt deze methode door de patiënt als zeer prettig ervaren.

Deze technieken blijken ook zeer succesvol bij al langer bestaande beperkingen in gewrichten. De Mulligan methode is toepasbaar op alle gewrichten in het menselijk lichaam en laat verbazingwekkende resultaten zien.

 

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.