0183-581578 info@physiofit.nl

Personal Training

Deze trainingen ondergaat u onder de deskundige en persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. Tijdens de sessies wordt er getraind aan de hand van uw specifieke doelen, behoeften en mogelijkheden. Wilt u afvallen, in kracht winnen of uw sportprestaties verbeteren? In onze persoonlijke trainingen zijn deze wensen allemaal te verwezenlijken.

Met Personal Training haalt u het maximale uit uw vermogen omdat hierbij:

•    rekening wordt gehouden met uw grenzen en beperkingen;
•    oefeningen worden gekozen die specifiek geschikt zijn voor uw persoonlijke doelen, behoeften en mogelijkheden;
•    de oefeningen op een correcte uitvoering worden gecoacht;
•    een goede en haalbare planning wordt gemaakt;
•    de trainer u dat laatste stapje extra laat maken.

Intake 
Om het individueel trainingstraject te ontwerpen vindt er voorafgaand aan de eerste training een intakegesprek plaats waarin o.a. uw doelstelling(en), motivatie en leefstijl in kaart worden gebracht. Verder ondergaat u een fitheidstest en zullen middels een bewegingsanalyse mogelijke bewegingsbeperkingen (zogenaamde: spierdisbalansen) worden vastgesteld.De personal trainer

Alex Alonso is onze Personal Trainer en een van de begeleiders in de sportzaal bij Physiofit. In 2009 studeerde hij af als Bewegingswetenschapper aan de VU in Amsterdam met als afstudeerrichting Sports, Excercise and Health. Hierna volgde hij diverse nationale en internationale opleidingen op het gebied van fitness en kracht-/conditie training. Hij is gecertificeerd NASM Personal Trainer.
Alex is van jongs af aan gepassioneerd geweest door sport. Samen met zijn vakkennis zorgt deze passie ervoor dat zijn trainingen professioneel, uitdagend en leuk zijn. Mensen fitter en gezonder maken is zijn missie.

Tarieven
1 uur PT € 65,-
10 rittenkaart € 600,-

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.