0183-581578 info@physiofit.nl

Personal Training

Deze trainingen ondergaat u onder de deskundige en persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. Tijdens de sessies wordt er getraind aan de hand van uw specifieke doelen, behoeften en mogelijkheden. Wilt u afvallen, in kracht winnen of uw sportprestaties verbeteren? In onze persoonlijke trainingen zijn deze wensen allemaal te verwezenlijken.

Met Personal Training haalt u het maximale uit uw vermogen omdat hierbij:
•    rekening wordt gehouden met uw grenzen en beperkingen;
•    oefeningen worden gekozen die specifiek geschikt zijn voor uw persoonlijke doelen, behoeften en mogelijkheden;
•    de oefeningen op een correcte uitvoering worden gecoacht;
•    een goede en haalbare planning wordt gemaakt;
•    de trainer u dat laatste stapje extra laat maken.

 

Intake

We beginnen met een intake om te bespreken wat je doelen zijn. En met name ‘waarom’ je deze doelen wilt behalen. Het is voor jou en voor mij belangrijk dat er duidelijkheid is waarom je iets wilt, zodat ik je beter kan motiveren en begeleiden tijdens de trainingen. Tijdens de intake doen we een aantal testen en metingen die gericht zijn op je doel.

Vanuit deze testen en metingen maak ik een programma waarmee we aan de slag gaan. Gedurende de periode wordt het programma uitgebreid en uitdagender gemaakt zodat je een goede prikkel blijft houden en je vooruitgang optimaal kan blijven boeken.

 

Wie is je trainer?

Ik ben Harmen Sterk, oprichter van Leef Sterk & Gezond. Jarenlang heb ik mensen geholpen met beweging. Al snel merkte ik dat beweging ‘slechts’ een onderdeel is van het bereiken van een doel. En een gezonde, actieve levensstijl is meer dan alleen fysieke gezondheid. Dat gaat over hoe je in het leven staat. Dat je je goed voelt, zowel fysiek als mentaal. Dat je jezelf sterk voelt.

S  ympathiek – aandachtig – geduldig – vriendelijk

T  echnisch – heb oog voor detail

E  nergieke uitstraling – enthousiast

R  ealistisch – relativerend – begeleidt op het juiste niveau

K  rachtig – gezonde dosis humor

Het is onze missie om mensen weer volledig in hun kracht te zetten. Zodat ze fysiek en mentaal fitter worden en hiermee ook anderen kunnen inspireren en motiveren.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we samen werken aan je doel, grenzen opzoeken, een plan uitwerken en volgen. Ik ben benieuwd wat we voor je kunnen betekenen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

 

 

Tarieven
1 uur PT € 70,-
10 rittenkaart € 675,-

 

 

 

 

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.