0183-581578 info@physiofit.nl

WeFit

PhysioFit Hoornaar heeft een compleet 8 weken durende voedings- en afslankcursus voor je samengesteld, waarin je in groepsverband leert om duurzaam af te vallen: WeFit. De intake wordt in de week voorafgaand afgenomen. De cursus bestaat onder andere uit professionele coaching in:

Voeding
In een persoonlijk gesprek maken wij je eetpatroon inzichtelijk, zodat je bewust bent wat je eet. Met goede recepten, kun je heerlijk eten met gezonde producten, die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Je hoeft dus niet apart te koken voor gezinsleden die niet meedoen.

Beweging
Bewegen is een belangrijk onderdeel van de WeFit cursus. Je krijgt een persoonlijk bewegingsschema en kunt onbeperkt sporten in de speciale WeFit tijden.

Begeleiding
Wekelijks verzorgen wij een coaching- en informatie avond. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je na de cursus niet terugvalt in je oude gedrag. Door je gedrag te veranderen kun je duurzaam gezond leven!

 

Start nieuwe cursus op woensdag 26 september. Voor deelname of meer informatie neem dan contact met ons op:  0183-581578 of per email info@physiofit.nl

 

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch op werkdagen van 08.00 uur tot 12.00 uur op 0183-581578 of via dit webformulier een afspraak met ons maken.

Ik werd in 8 weken slank en topfit!

Cindel van der Stelt

Hoornaar

Totaal aantal WeFit deelnemers

Gemiddeld afgevallen (in kg)