0183-581578 info@physiofit.nl

Beste PhysioFit leden,

Met verontwaardiging en ongeloof hebben we dinsdag 6 mei kennisgenomen van het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen voor de ondernemende beweeg- en sportclubs te verlengen tot 1 september 2020. Er wordt op landelijk niveau overleg gevoerd om deze datum naar voren te krijgen, maar of dit lukt is afwachten.

Wel is het mogelijk om voor alle leeftijdscategorieën vanaf 11 mei 2020 buiten te sporten met in achtneming van 1,5 meter afstand van een ander persoon. Op dit moment is het afwachten tot de noodverordening aangepast is naar de regels op lokaal niveau. We hopen dit maandag te vernemen.

N.a.v. deze aangepaste regels kunnen wij een (groepsles)rooster gaan maken om de binnen activiteiten buiten op te starten. Dit zal deels zijn op het grasveld achter PhysioFit, op het parkeerterrein of met de Outdoor en Actief Fit in de omgeving van Hoornaar.

Fysiotherapie
De fysiotherapie is ook weer vrijgegeven voor uitoefening. Een afspraak kunt u telefonisch maken via 0183-581578 of via ons contactformulier

We hopen u binnenkort te ontvangen in de buitenlucht bij PhysioFit.

Team PhysioFit.