0183-581578 info@physiofit.nl

Vanaf woensdag 21 maart  gaat er een nieuwe cursus WeFit van start. Meer dan 100 deelnemers hebben met succes de cursus afgerond. Het gemiddelde gewichtsverlies per persoon in 8 weken bedroeg tijdens de laatste cursus 6 kilo.

 

Inhoud programma:

PhysioFit Hoornaar heeft een 8 weken durende voedings- en afslankcursus voor je samengesteld, waarin je in groepsverband leert om duurzaam af te vallen:

WeFit, via de drie pijlers ‘Voeding, Beweging en Begeleiding’ wordt binnen acht weken een duurzaam resultaat behaald. In het programma krijgt de deelnemer in wekelijkse groepsbijeenkomsten tips voor een gezonder leven. Daarnaast is er voor elke deelnemer een op maat gemaakt trainingsprogramma en ontvang je een weekmenu.

Het voordeel van het WeFit voedingspatroon is, dat alle ingrediënten gewoon bij elke supermarkt te verkrijgen zijn. Daarnaast kun je afhankelijk van je zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering een bedrag tot 120 euro vergoed krijgen!

Er zijn weer een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je interesse neem dan snel contact met ons op of maak direct een afspraak