0183-581578 info@physiofit.nl

Beste leden,

Zoals bekend zijn de (meeste) maatregelen aangaande de bestrijding van het coronavirus verlengd tot 20 mei.
Dat betekent dat sporten bij PhysioFit nog niet mogelijk is. Wel mogen we vanaf 1 mei met de lessen KidsFit en Jeugdfitness buiten van start.

Helaas kunnen we nog niet zeggen wanneer PhysioFit weer open gaat. Natuurlijk blijven we in nauw contact met alle instanties over de ontwikkelingen.
PhysioFit is, achter de schermen, volop bezig om in een “anderhalve meter” samenleving de dienstverlening zoals u die van ons gewend bent weer aan te kunnen bieden.

Vanaf het moment dat we onze deuren hebben moeten sluiten vanwege het coronavirus, zijn we direct overgestapt naar het aanbieden van online workouts via Instagram, Facebook en ons PhysioFit Youtube kanaal.
We zijn blij met de bemoedigende berichtjes en positieve reacties over de workouts onder het motto: “Kunt u niet naar PhysioFit, dan komt PhysioFit naar u!”. En hier gaan we zeker mee door.

Ondanks deze workouts, die we dagelijks aanbieden om jullie thuis fit te houden, weten we uiteraard dat dit niet alles compenseert. Het is voor PhysioFit echter financieel niet mogelijk om alle abonnementen te bevriezen of om al het abonnementsgeld terug te geven. Wij zijn nu eenmaal een “stand alone” club en geen onderdeel van een keten. Wij hebben geen grote investeerders achter ons staan.
Daarom willen we nogmaals een beroep doen op uw loyaliteit en vertrouwen om deze tijd samen door te komen, want samen staan we sterk.

Vanuit deze “samen sterk” gedachte willen we zolang PhysioFit gesloten is de helft van het abonnementsgeld incasseren. Dan doen we het samen!

U begrijpt dat dit een bijzondere situatie van overmacht betreft. En als u PhysioFit een warm hart toedraagt en het financieel mogelijk is kunt u ook aangeven (als u dat nog niet gedaan heeft via de eerdere mailing) om PhysioFit in deze onzekere tijd 100% te steunen door het volledige maandbedrag te laten incasseren.
In dit geval kunt u een mail sturen naar info@physiofit.nl om zo toestemming te geven voor het incasseren van het volledige maandbedrag.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn met jullie als loyale klanten.
Jullie steun en vertrouwen in onze organisatie zal er hopelijk voor zorgen dat wij ook na alle hectiek onze kwaliteit kunnen behouden en alles weer kunnen aanbieden zoals u van ons gewend bent.
Wij hopen dan ook dat we met de bovengenoemde vorm van compensatie u een passend alternatief bieden in deze lastige periode.

Samen staan we sterk! Hou elkaar in de gaten, blijf gezond en hopelijk tot snel bij PhysioFit.

Team PhysioFit